Извозване на електроуреди бойлер, пералня, печка и хладилник

Извозване на електроуреди – бойлер, пералня, печка

Кога се налага извозване на електроуреди – стари или повредени. Конкурентни.ком предлага този вид услуги и в двата случая. Забелязали ли сте, че очно, когато имате най-много работа с определен електрически уред, и то през почивните дни, той задължително ще се повреди. Точно когато няма кой да го поправи и да си свършите работата. За съжаление, всеки домакински уред си има свой живот, след като сте го използвали достатъчно време, трябва да го смените.

Цени за извозване на електроуреди направо от място

От 1 до 10 малки или големи електроуреда от 30 до 70 лева в зависимост от района и етажа.

От 10 до 20 малки или големи електроуреда от 30 до 50 лева в зависимост от района и етажа.

От 20 до 30 малки или големи електроуреда 0 лева независимо от района и етажа.

Извозване на електроуреди много на брой

Така стои въпросът и с бойлера и пералнята. Когато бойлерът за пореден е повреден и ако направите сметка колко пари сте дали на майстора през последните няколко месеца за ремонти, резултатът е умопомрачителен, по-добре този път позвънете на хамалската бригада. Време е да се отървете от стария бойлер и да си купите нов. Можете да използвате  идването на хамалите и да им позволите да ви освободят и от пералнята, която за пореден път ви наводнява.

Хамалите често имат чудесни промоционални оферти, които позволяват на много семейства да си освободят жилището от ненужните електроуреди. В повечето случаи се предлага възможността да бъдат извозени до депото за утилизация по-голям брой уреди за символична цена.

Много от големите търговски вериги за битова техника също предлагат извозване на електроуреди.

Можете да си купите определен електроуред на по-ниска цена, ако позволите да вземат стария ви уред след като докарат новия. Потърсете нов бойлер, който отговаря на нуждите на семейството и на бюджета ви, съчетайте тази покупка със смяна и на старата пералня и заявете желанието си да бъдат извозени старите ви бойлер и пералня. Така ще си освободите място за новите придобивки без да се налага да търсите хора да ви помагат в демонтажа на бойлера и изнасянето му, в изнасянето на изключително тежката пералня. Проблем е и извозването им до пунктовете за предаване.

Изнасяне на стари електроуреди

Не във всички населени места пунктовете за предаване на различни видове желязо са на удобно място и ще си загубите почти цял ден в организиране на извозване на електроуреди, старите бойлер, пералня, печка и други. Заслужава ли си?

Можете да си спестите много нерви и усилия като попитате в магазина, от който си купувате новите, дали могат да вземата ненужните уред или се обадите на хамалите и уточните ден и час, в който да дойдат и да натоварят старите домакински уреди. Помислете какво още сте скрили в мазата или в коридора на кооперацията.  Не забравяйте, че цената на услугата намалява с увеличаване броя на уредите за извозване. След като ги натоварят на камиона, хамалите ще се отправят към депото за утилизация. Не можете да оставите безотговорно уредите до контейнера пред блока. Веднага ще бъдете глобени.

Leave Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *