Изхвърляне на гардероб – промоция за извозване

Изхвърляне на гардероб стар, захабен или счупен промоция за София.

Промоционална цена за изхвърляне на гардероб – 90 лева за София.

В промоцията включваме демонтаж, изнасяне, товарене и извозване до депо.

Идва екип от двама или трима конкурентно способни момчета.

Работата продължава максимум до 30 минути, изнасят пеша от всички етажи и от всички квартали.

Стария ни гардероб вече е много тесен. Само ни заема място, но не върши никаква работа. Вече не може да побере всичките дрехи и обувки. Време е да прибегнем към изхвърляне на гардероб. Трябва да си закупим друг, които вече сме набелязали, но не можем да го направим преди да се освободим от стария. Какво да го правим стария? Винаги може да се намери решение. Няма неразрешими проблеми.

Изхвърляне на гардероб - промоция на цени за София

Може да повикаме помощ за изхвърляне на гардероб. Няколко по-здрави приятели ще ни свършат чудесна работа. Всъщност и дава може да са напълно достатъчно за тази цел. Достатъчно ще са при условие, че разглобим гардероба преди това. Това не е никак сложно. Все пак това са четири стени и няколко врати. Ако гардероба е с надстройка тогава ще е малко по-трудно но не и невъзможно нещо. В някой случай надстройките са свързани с останалата част от гардероба, но това не е винаги задължително. Ако са захванати трябва да отвиете няколко винта това е всичко.

Демонтаж и изхвърляне на гардероб – промоция с цени за София.

С винтоверт ще ви е много по-лесно да се справите. Ако ли не и старата отвертка пак ще стане. Малко по-трудно, но ще стане. Трябва да внимавате, когато сваляте надстройката. Тя е тежка и на високо. Тук приятелите ще свършат работа. Помощта им в случая е безценно. Драгото е лесна работа остава да разглобите и да махнете вратите на гардероба преди да подходите към изхвърляне на гардероб. Ако сте решили да не го ползвате повече не е нужно да се стараете много, много. Просто да го разглобите, за да можете да го изнесете и изхвърлите. Ако искате да го дарите на някой или да го закарате на вилата например тогава ще е добре да го разглобите внимателно и да го опаковате. Може със стара хартия и тиксо или най-добре ще е да се опакова със стреч фолио.

Извозване на стари гардероби на промоционални цени

Добре е да го ползвате него, защото то задържа здраво и лесно се използва. Така частите от гардероба няма да се издраскат и ще са закрепени здраво. Транспорта им ще е значително по-лесен. Сега остава да намерите и подходящ транспорт за стария гардероб. Той на дали ще се побере в личния ви автомобил. Вече всичко е направено сега остава да отидете спокойно на шопинг за нов гардероб. Приятно пазаруване!